amika Curl Defining Cream

TUOTEKUVAUS

Kiharaa korostava, hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja muotoiluvoiteen yhdistelmä silottaa, poistaa pörröisyyden ja erottelee kiharat pehmeiksi ja joustaviksi. Voidaan käyttää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin helpottamaan kiharan hiustyypin hallintaa ja muotoilua. Kuiviin hiuksiin käytettynä ravitsee, parantaa käsiteltävyyttä ja tuo kiharoihin kiiltoa. Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä ainesosia, sulfaatteja tai keinotekoisia väriaineita.

Käyttöohje: Ota 1–2 painallusta tuotetta käteesi ja puristele kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Anna hiusten kuivua itsestään tai lisää niihin volyymia hiustenkuivaajalla. Jos hiukset ovat erittäin paksut tai vaikeasti käsiteltävät, sekoita voiteeseen muutama pisara amika Oil Treatment -öljyä, jotta saat kimmoisat ja erotellut kiharat.

Tuoteseloste:
Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Hippophae Rhamnoides (Obliphica) Oil, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Chloride, Panthenol, Polyquaternium-7, Lilial, Limonene, Hydroxycitronellal, Lyral, Citronellol, Coumarin.

Hinta 27,90 €
Koko 250 ml
Palaa