amika Oil Treatment

TUOTEKUVAUS

Silottava, ravitseva hoitoöljy antaa hiuksille upean kiillon ja vahvuutta. Poistaa tehokkaasti pörröisyyttä ja parantaa hiusten kuntoa. Kasvipohjaiset antioksidantit ja tehoaineet vaikuttavat syvällä hiuksen rakenteessa ja tekevät hiuksista joustavammat. Voidaan käyttää kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Voit sekoittaa Oil Treatmentia myös poishuuhdeltaviin hoitoaineisiin, kun haluat tehostaa niiden hoitavuutta. Sopii myös hyvin ravitsemaan hiuksia ennen lämpötyökalujen käyttöä ja sen jälkeen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä parabeeneja.

Käyttöohje: Hiero muutama tippa kämmenten välissä ja levitä tasaisesti puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin. Muotoile tavalliseen tapaan. Voit silottaa kuivia hiuksia ja suojata niitä ympäristötekijöiltä ottamalla muutaman pisaran öljyä käteesi ja levittämällä sen tasaisesti hiuksiin, erityisesti latvoihin.

Tuoteseloste:
Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Hippophae Rhamnoides (Obliphica) Oil, Perfume (Fragrance), Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ, Oil, Panthenol, Aqua, Lilial, Limonene, Hydroxycitronellal, Lyral, Citronellol.

Hinta 39,90 €
Koko 100 ml
Palaa