Color Mask Pearl

Kuva:KCProfessional

TUOTEKUVAUS

Sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille, vaaleille hiuksille. Virkistää hiusväriä, lisää kiiltoa ja antaa helmiäisvivahteen taittaen keltaisuutta ja poistaen mattaisuutta. Sisältää B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka rakennepaikkaavat ja korjaavat hiuksia. Elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen rasittamia hiuksia, tehden niistä pehmeät, elinvoimaiset ja kiiltävät. Pidentää hiusvärin kestoa kampaamokäyntien välillä.

Käyttöohje:  Levitä tasaisesti pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhtele huolellisesti. Käytetään viikoittain tai useammin, kun halutaan syvempi lopputulos. Mitä vaaleampaan pohjaan sävyä laitetaan, sitä voimakkaampi lopputulos on. Suosittelemme suojahansikkaiden käyttöä.

Tuoteseloste: 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydrolyzed Keratin, Amodimethicone, Glycerin, Trideceth-12, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, HC Blue 2, Basic Red 51, Basic Blue 99, 3-Nitro-P-Hydroxyethylaminophenol, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Imidazolidinyl Urea.

Hinta 16,50€
Koko 200 ml
Palaa