Hiushoidot

Hiushoidot

Tule hemmottelemaan hiuksiasi monivaiheisella hiusten ja hiuspohjan tehohoidolla.  Sinulle valitaan tehohoidon tuotteet yksilöllisesti.

Hiuspohjan haudehoidot

Kesän kuivattamat hiukset, talvipakkasten herkistämä hiuspohja tai ihan vain vailla ihanaa hemmottelua? Hiuspohjan harjaus, rentouttava päähieronta sekä laadukkaat haudehoitotuotteet hellivät sekä hiuspohjasi, hiuksesi että mielesi parempaan kuntoon.

[su_table]

HINNASTO 2020

Tehohoito (sis. kuivaus) 50,00
Tehohoito palvelun yhteydessä 25,00
Mineraalipoisto alk. 35,00
Olaplex-tehohoito 50,00-70,00

[/su_table]

Olaplex-hoito
(KCProfessional)

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.

Kuva:SimFinland

System4 Oil Cure
(KCProfessional)

Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan tehohoito kaikille hiuslaaduille. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Ei latista hentoakaan hiusta. Hajusteeton.

amika Nourishing Mask
(KCProfessional)

Syvähoitava tehohoito korjaa hiuksen vaurioita tehokkaasti ja antaa ravinteita kaipaaville hiuksille kosteutta sekä kiiltoa. Jojoban siemenöljy palauttaa hiusten terveen elastisuuden ja vahvistaa niiden rakennetta. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.