System4 BIO Botanical Serum

TUOTEKUVAUS

Oheneville hiuksille
Hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloiva hoitoneste. Antiseptiset luonnonuutteet, salisyylihappo ja mentoli desinfioivat sekä rauhoittavat hiuspohjaa, samalla raikastaen ja hilliten hiuspohjan talineritystä. Ei huuhdella. Dermatologisesti testattu.

Käyttöohje:  Hierotaan hiuspohjaan kevyesti pyörivin liikkein päivittäin. Jatka hiuspohjan hierontaa 3–5 minuttin ajan. Ei huuhdella pois. Soveltuu päivittäiseen käyttöön, myös pesujen välissä. Käytetään tukemassa Bio Botanical Shampoon ja Vital Curen vaikutusta. pH. 4.2.

Tuoteseloste: 

Aqua Puhdistettu vesi, raaka-aineiden liuotin.
Alcohol Denat. Lisäliuotin. Haihtuu nopeasti hiuspohjasta ja jättää aktiiviaineet hiuspohjaan vaikuttamaan.
Cetrimonium Chloride Antistaattinen, sähköä poistava ja hoitava teho.
Menthol Mentoli virkistää. Edistää hiuspohjan verenkiertoa ja desinfioi.
Panthenol Provitamiini, joka vahvistaa hiusta, lisää niiden kiiltoa ja elastisuutta ja säilyttää niiden kosteuden.
Piroctone Olamine Tehokas hilsettä aiheuttavaa Pitysporum ovale-hiivaa vastaan.
Salisylic Acid Kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Toimii tulehduksia vastaan
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Teepuu-uutteella on parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia samoin kun antimikrobisia ja antibakteerisia vaikutuksia.
Glycerin Apuliuotin, kosteuttava vaikutus.
Betula Alba Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,
Nasturtium Officinale Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract
Kasviuuteseos, jolla on kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Se myös desinfioi ja virkistää hiuspohjaa ja hiuksia. Stimuloi hiuspohjan verenkiertoa edistäen siten hiustenkasvua. Vaikuttavina aineina koivu, isotakiainen, peltokorte, nokkonen, rosmariini, vesikrassi ja aloe vera.
Glycerin Apuliuotin, kosteuttava vaikutus.
Betula Alba Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Nasturtium Officinale Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract Kasviuuteseos, jolla on kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Se myös desinfioi ja virkistää hiuspohjaa ja hiuksia. Stimuloi hiuspohjan verenkiertoa edistäen siten hiustenkasvua. Vaikuttavina aineina koivu, isotakiainen, peltokorte, nokkonen, rosmariini, vesikrassi ja aloe vera.
Propylene Glycol Apuliuotin, kosteuttava vaikutus.
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sorbitol, Aesculus Hippocastanum Extract, Retinyl Palmitate, Linseed Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT Vitamiinien (E, A, F, B) ja hoitavien ainesosien monipuolinen erikoisseos. Ravitsee ja hoitaa hiuspohjaa monipuolisesti sekä stimuloi hiuspohjan verenkiertoa.

Hinta 16,50€
Koko 215 ml
Palaa

Posted in SIM