System4 Bio Botanical-Vital Cure

TUOTEKUVAUS

Oheneville hiuksille
Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine. Sisältää rauhoittavia tehoaineita sekä hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta. Selvittää ja hoitaa. Dermatologisesti testattu

Käyttöohje:  Hiero Bio Botanical Shampoolla pesun jälkeen Vital Cure pyyhekuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Haudehoitona levitetään hiuspohjaan ja hiuksiin runsaasti ja annetaan vaikuttaa jopa puoli tuntia. Lämpö tehostaa vaikutusta. Huuhtele hyvin. Jatka hoitoa Bio Botanical Serumilla. pH. 3.5.

Tuoteseloste: 

Aqua Puhdistettu vesi, raaka-aineiden liuotin.
Cetearyl Alcohol Emulgaattori, tuotetta paksuntava vaikutus.
Behentrimonium Chloride Tehokas hiuksia hoitava ja pehmentävä vaikutus etenkin huonokuntoisille hiuksille.
PEG/PPG-18/18 Dimethicone Vesiliukoinen silikoni, antaa kiiltoa ja selviävyyttä hiuksille, poistaa sähköisyyttä.
Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein Vehnänalkioproteiini, jolla on hiuksia korjaava vaikutus ja kiiltoa antava teho. Vähentää pesevien aineiden ärsytystä ja ylläpitää kosteustasapainoa.
Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate Kationinen emulgoiva ja hiuksista sähköä poistava aine.
Ceteareth-20 Emulgaattori, tuotetta paksuntava vaikutus.
Menthol Mentoli virkistää. Edistää hiuspohjan verenkiertoa ja desinfioi.
Piroctone Olamine Tehokas hilsettä aiheuttavaa Pitysporum ovale-hiivaa vastaan.
Salisylic Acid Kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Toimii tulehduksia vastaan.
Glycerin Apuliuotin, kosteuttava vaikutus.
Betula Alba Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Nasturtium Officinale Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract Kasviuuteseos, jolla on kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Se myös desinfioi ja virkistää hiuspohjaa ja hiuksia. Stimuloi hiuspohjan verenkiertoa edistäen siten hiustenkasvua. Vaikuttavina aineina koivu, isotakiainen, peltokorte, nokkonen, rosmariini, vesikrassi ja aloe vera.
Propylene Glycol Apuliuotin, kosteuttava vaikutus.
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sorbitol, Aesculus Hippocastanum Extract, Retinyl Palmitate, Linseed Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT Vitamiinien (E, A, F, B) ja hoitavien ainesosien monipuolinen erikoisseos. Ravitsee ja hoitaa hiuspohjaa monipuolisesti sekä stimuloi hiuspohjan verenkiertoa.
Citric Acid pH säätö.

Hinta 16,50€
Koko 215 ml
Palaa

Posted in SIM